Prisutni smo u preko 100 zemalja i svakog dana nas poseti skoro dvadeset miliona ljudi. Teško je danas poverovati da je 1930. godine, kad je osnivao svoj prvi KFC restoran, Harlands Sanders imao jedino recept za odličnu piletinu i veliku veru u to da će postići uspeh.
Od početka se rukovodio principom kom je ostao veran i koji je potpuno poštovao.
„Unesi srce u to šta radiš i radi to najbolje što možeš!”
Danas, bez obzira na to što je od tog trenutka prošlo mnogo godina, još uvek poštujemo taj princip.
Verujemo naime da je on odgovoran za uspeh KFC-a i da zbog njega toliko ljudi bira naše restorane – ovde se osećaju prijatno, veruju nam i nagrađuju naše napore.
Gde god da si, možeš biti siguran da je hrana u KFC-u uvek sveža, pripremljena neposredno pre služenja, i to ručno od samog početka.
Jer samo takva hrana ima najbolji ukus.
SVEŽE MESO, DOSTAVA 2-3 PUTA NEDELJNO
SAMO OD NAJBOLJIH DOMAĆIH PROIZVOĐAČA
RUČNO PRIPREMLJENA NEPOSREDNO PRE SLUŽENJA UVEK U KOMADIMA, NIKADA MLEVENAI
SAMO DOMAĆI DOBAVLJAČI
SVEŽE, DOSTAVLJENO 2-3 PUTA NEDELJNO
OD ODABRANIH UZGAJIVAČA
ISKLJUČIVO PRIRODNI SASTOJCI
BEZ KONZERVANSA
Meso se isporučuje u naše restorane isključivo od domaćih, proverenih proizvođača. Naš cilj je da gostima serviramo samo najbolje prirodne proizvode, zato uvek biramo renomirane dobavljače.
Sigurni smo da ne postoji dobra hrana bez svežih sastojaka. To je za nas očigledno. Zbog toga se sastojci isporučuju u naše restorane nekoliko puta nedeljno.
Svakog dana ručno pripremamo piletinu, paniramo je i pečemo, i tako svaki komad od početka do kraja – zato ima tako savršen ukus.